loesje_loslaten

Zojuist vroeg een opdrachtgever mij per mail om een actuele CV toe te sturen. Deze kan dan in het bestand van ingehuurde zelfstandigen toegevoegd worden. Dat was voor mij een mooie gelegenheid om mijn CV, d.d. oktober 2012, weer even te bekijken.

Nu ben ik bijna een jaar actief als ‘AleidaV, ZZP in duurzame volkshuisvesting’. En zet ik mijn werkzaamheden op een rijtje, dan valt dat helemaal niet tegen.

Wat is het leuk om zo terug te kijken naar het afgelopen (bijna) jaar en te zien dat hetgeen ik voor ogen had tot nu toe blijkt te werken!¬†Als je na 11 jaar loondienst bij grote corporaties ineens ‘los’ bent, sta je toch even raar te kijken en moet je je pad hervinden.

De mix van bewoners- en corporatie ‘look-and-feel’ zag ik zelf als mijn USP, gecombineerd met mijn kennis van en passie voor woningkwaliteit duurzaamheid in de bestaande woningbouw. En het werkt! Een mooie mix van opdrachtgevers en projecten in precies die thema’s.

Ik mag mezelf gelukkig prijzen. Zeker nu ik zojuist de Troonrede met zoon Rein heb bekeken en tussen alle welklinkende zinnen hoor dat we meer en meer op onszelf zullen zijn aangewezen de komende jaren. Ik ga lekker door en heb vooralsnog lekker veel, leuk, afwisselend werk!